10-05-14

ET - Welborg

De veteranen speelden vandaag hun laatste wedstrijd van het lopende seizoen 2013-2014. Normaal zijn de wedstrijden tussen Welborg en Termien wedstrijden tussen twee goed voetballende ploegen op het scherpst van de snee. Toch zouden de veteranen van Termien de wedstrijd met duidelijk verschil winnen. Al hadden de bezoekers ook de mogelijkheden om meer te scoren en de marge te verkleinen.

De wedstrijd begon uitstekend voor de veteranen. Geert pikt opnieuw zijn doelpuntje mee. De veteranen liepen voor de rust nog uit naar een 3-0 voorsprong met twee doelpunten van Ronny, die zijn eerste wedstrijd speelde. Na de pauze maakte hij zijn hattrick compleet. Een duidelijke sollicitatie naar een plek in de kern voor volgend jaar? Ook de bezoekers pikten nog hun goaltje meer, maar verder kwamen ze niet meer. De veteranen sloten het seizoen dan ook af met 22 overwinningen, 5 draws en 3 nederlagen op 30 wedstrijden. Met 111 gescoorde doelpunten en 48 tegendoelpunten was dit net zoals vorige jaren weer een spektakelrijk seizoen. Op wedstrijden van de veteranen van Eendracht Termien verveel je jezelf als supporter zelden of nooit.

Doelpunten: Ronny F. (3) en Geert

19:18 Gepost door Webmaster in Wedstrijdinfo | Permalink | Commentaren (0) | Tags: veteranen eendracht termien |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.