14-09-14

Heidebloem Laer - ET

De traditionele openingswedstrijd van het seizoen stond ditmaal op de tweede speeldag genoteerd. De thuisploeg begon het best aan de wedstrijd en werd al snel beloond. Met een lob werd de doelman van Termien te grazen genomen. Niet veel later werd het zelfs erger. Door een gebrek aan echte verdedigers, wegens kwetsuren of andere omstandigheden, moesten enkele spelers op een ongebruikelijke positie aan de slag. Voor deze spelers was het wat zoeken en daar profiteerde de thuisploeg optimaal van om het tweede doelpunt van de namiddag te scoren (2-0). Na dit moeilijke eerste kwartier kwamen de veteranen beter en beter in de wedstrijd. De doelman van de thuisploeg speelde echter een beresterke wedstrijd en hield lang zijn netten schoon.

Pas dadelijk na de pauze moest hij zich voor een eerste keer gewonnen geven. Patrick was de doelpuntenmaker van dienst. De veteranen hadden nu het betere van het spel en kwamen halfweg de tweede helft op gelijke hoogte nadat Ronny F. de doelman wist te verschalken (2-2). De wedstrijd leek dan ook lange tijd op een gelijkspel te eindigen. Met een afgeweken schot wist de thuisploeg toch nog de overwinning binnen te halen. Een zwaar verdict na een goede tweede en mindere eerste helft.

Doelpunten: Patrick en Ronny F.

09:37 Gepost door Webmaster in Wedstrijdinfo | Permalink | Commentaren (0) | Tags: veteranen eendracht termien |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.