22-09-14

ET - Lanaken VV

De eerste thuiswedstrijd van het seizoen begon uitstekend voor de veteranen. Na enkele minuten stond het al 1-0, nadat een voorzet(schot) van Luigi over de doelman in doel waaide. Lang konden de veteranen niet genieten van deze voorsprong. Bij de eerste tegenprik van de bezoekers was het ook raak. Marco redde de eerste poging maar was kansloos op de rebound (1-1). Termien reageerde meteen. Geert was sneller dan de verdedigers en duwde de 2-1 binnen. Hier bleef het voor de thuisploeg echter bij. Nadien waren het de bezoekers die al in de eerste helft de wedstrijd in een definitieve plooi wisten te leggen. Bij de rust stond het immers 2-5.

Na de pauze was de honger naar doelpunten bij de bezoekers nog niet gestild. Met snel countervoetbal werden de veteranen helemaal in de vernieling gespeeld. Met een vooroorlogse uitslag tot gevolg 2-9. Eén van de zwaarste nederlagen in de geschiedenis van de veteranen. Volgende week wacht met KBC opnieuw een zware tegenstander. Hopelijk dat de veteranen zich in deze wedstrijd sportief willen revancheren voor deze wedstrijd.

Doelpunten: Luigi en Geert 

18:24 Gepost door Webmaster in Wedstrijdinfo | Permalink | Commentaren (0) | Tags: veteranen eendracht termien |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.